miércoles, 8 de septiembre de 2010

L'aventura d'escriure en un Blog.......

Açí  comença una nova aventura en la meua vida; el plaer d'escriure i plasmar els meus pensaments en aquests renglons. Qué espere?, sencillament no perdre una part molt important i enteressant de la meua vida que fins aleshores no m'havia pasat, preservar els records, el poder fer una pausa, el tindre un moment    intim amb mi mateix i poder recapitular vivencies, sensacions i pensaments, que encara que siguen efímers, com tot en aquesta vida i en l'univers, cal de vegades rellegir-los per a no perdre el cami.
I el més important escriure les línies d'aquest nou conte que ens regala la vida, que solament u és sobirà de poder expressar-ho lliurement i sobretot poder compartir-ho amb els qui més vol i el volen.Aqui empieza una nueva aventura en mi vida; el placer de escribir y plasmar mis pensamientos en estas lineas. Qué espero?, sencillamente  no perder una parte muy importante y interesante de mi vida. Que hasta ahora  no me había surgido la necesidad  preservar los recuerdos, el poder hacer una pausa, el tener un momento intimo conmigo mismo y poder recapitular vivencias, sensaciones y pensamientos, que aunque siguen siendo efímeros, como todo en esta vida y en el universo, hace falta a veces releerlos para no  salirse del camino. Y lo más importante escribir las líneas de este nuevo cuento que nos regala la vida, que solo uno es soberano de poder expresarlo libremente y sobretodo poder compartirlo con los que más quiere y le quieren.

2 comentarios:

 1. Ale , ja tens feina, a escriure... jajjaja
  i un seguidor mes ..
  Un abras...

  ResponderEliminar
 2. Uff, sóls hi ha una entrada al blog i ja m'agrada.

  Espere que disfrutes desde aquesta nova finestra que s'obri ... jo m'assomaré perquè tinc la sensació de que també disfrutaré, per la teua manera de viurer, de vorer, de sentir i d'entendrer les coses.

  Disfruta-ho i de segur que fas disfrutar a la resta.

  Bestes, pq.

  ResponderEliminar